zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Yoerik Muthert

De Buddylijn is een vaste rubriek in de Volgboei, waarin jullie vertellen over jezelf: hoe je aan het duiken ‘verslingerd bent geraakt’, over een spannende of mooie duikreis die je eens gemaakt hebt, welke vriendschappen het duiken je heeft opgeleverd of iets anders wat je aan de andere DTW-ers kwijt wilt. En het aardige is: niet de redacteur bepaalt wie er de volgende keer aan het woord komt, maar dat doe je zelf door aan het slot van je verhaal de volgende schrijver ‘aan je budylijn te knopen’! We blijven nog even bij de jeugdleden: Deze keer is Yoerik aan het woord dankzij Marc.

yoerik-bak1webyoerik-bak2webIk ben Yoerik Muthert. Ik zit nu bijna drie jaar op snorkelen. Ik ben begonnen met een vriend. Hij had toen geen tijd meer maar ik vond het zo leuk dat ik ben gebleven. De trainingen vind ik gezellig en ik vind het leuk om hard te zwemmen en ver onder water te duiken.
Ik kan niet altijd bij alle trainingen zijn omdat ik soms waterpolowedstrijden heb. Ik doe ook nog wedstrijdzwemmen en judo. Ik zit nu in groep 8 van de Willem Alexanderschool. Volgend jaar ga ik naar Kalsbeek Bredius. Ik zit wel liever in het zwembad dan op school.
Ik wil later wat met sport of met techniek gaan doen.
Het allerleukste aan snorkelen is de persluchttraining. Echt onder water gaan met perslucht vind ik spannend en leuk. Het duiken in het schip in de haven van Woerden vond ik een beetje koud maar ook ERG leuk (zie de foto’s)
Ik geef de buddylijn door aan Puck Engelhard.

Groeten,
Yoerik Muthert

Last Update: General update: 20-01-2020 08:23

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.