zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Mark Treur

De Buddylijn is een vaste rubriek in de Volgboei, waarin jullie vertellen over jezelf: hoe je aan het duiken ‘verslingerd bent geraakt’, over een spannende of mooie duikreis die je eens gemaakt hebt, welke vriendschappen het duiken je heeft opgeleverd of iets anders wat je aan de andere DTW-ers kwijt wilt. En het aardige is: niet de redacteur bepaalt wie er de volgende keer aan het woord komt, maar dat doe je zelf door aan het slot van je verhaal de volgende schrijver ‘aan je budylijn te knopen’! Deze keer is Marc aan het woord dankzij Maikel.

Marc-P5070170Nu is het dus mijn beurt om iets te vertellen. Bedankt, Maikel dat ik mijn ervaringen aan de andere DTW-ers mag vertellen.
Hoe ik bij DTW ben gekomen? Dat is al weer vier jaar geleden. Ik had toen een vriend die het wel leuk leek om op duiken te gaan. Ook mijn zus en haar vriendin gingen er toen naar toe. Ik ben van hen de enige die nog lid is van DTW. Het is echt “mijn” sport. Ik vind zwemmen leuk en het duiken vind ik nog leuker. Ik ben ondertussen 13 jaar en heb A, B, C snorkelen en het bellenbrevet. Ik wil graag verder met duiken en nog meer brevetten halen, want ik vind duiken nog steeds het leukst.

Pas sprak ik iemand die ook regelmatig duikt (niet van DTW). Toen ik zei dat ik op duiken zit, bood hij aan om - wanneer ik de benodigde diploma’s hebsamen met hem te gaan duiken. Ik ben ook één keer mee geweest naar Vinkeveen en ik doe ook mee met verschillende activiteiten.

Ondanks dat mijn vrienden en familie niets met duiken hebben, vind ik het toch nog steeds leuk. Ook de omgang met elkaar vind ik ook heel fijn. De buddylijn geef ik door aan Yoerik Muthert.

Groeten,
Marc Treur

Last Update: General update: 26-06-2020 19:09

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.