zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Ida Boot

Dit is alweer deel 4 van de buddylijn: Na Gert, Lex en Marrie wordt  nu Ida “aangekoppeld”.

ida-kogelvisida-mantaJa, en dan krijg ik de buddylijn, van een buddy waar ik graag mee duik en veel leuke duiken heb gemaakt. Zoals die keer dat mijn onderwatertoestel naar het wateroppervlakte opsteeg, of die keer dat het onderwaterhuis vol liep, shit. Maar ook dat we in het zand “GAAF HÉ !!!“ schreven en wij lachen onderwater. Ja, dat waren nog eens tijden: samen aan de kant praten over van alles en nog wat en vooral veel lachen samen. Maar wat heb ik onwijs leuke herinneringen aan onze duiken en uitstapjes (hartelijk bedankt).

Het duiken heb ik van Ruud (mijn echtgenoot, voor die het niet weten). “Kom, leer jij ook duiken”,  zei hij eens tegen mij. Maar eerst het huwelijksbootje in en dan op naar Bonaire. Daar zat ik op mijn huwelijksreis te blokken voor mijn duikdiploma (van beide nooit spijt gehad). Wat heb ik toen leuke duiken gemaakt, maar het echte duiken leerde ik pas via DTW, waar ik voor mijn 1-ster het koude Hollandse water moest trotseren. Ik heb toch doorgezet en nu maak ik regelmatig leuke duiken en geniet ik elke keer als ik onderwater ben. Ondanks de vele duiken in Nederland, duik ik het liefst op Bonaire. Lekker makkelijk van de kant en zo het water inlopen zonder eerst een groot stuk te rijden en pak aantrekken, heerlijk. Mede daarom is de verhouding buitenlandse duiken (lees Bonairiaanse) , Nederlandse duiken erg afwijkend.
Tijdens onze duiken op Bonaire hebben we mooie en leuke foto’s gemaakt, maar ook veel mee gemaakt op en in het water. Zo vergeet ik nooit het mooie moment van mijn ontmoeting met een porcupinefish. Die heerlijk rust dacht te vinden in een stuk koraal,tot ik daar boven kwam zweven. Direct was ik verkocht en was ik gegrepen door die grote mooie ogen en die mooie fraaie lippen. De altijd vrolijke lach op het gezicht van deze vis.

Het is fantastisch om je in deze mooie wereld te mogen begeven en te genieten van het grote en het kleine. Wij zijn in de positie om samen te genieten van mooie (duik)vakantie’s in onder andere Bonaire, Australië, Oostenrijk, Duitsland en België; wij hebben er gedoken.

ida-zakpijpida-oranjezandroosNiet alleen heb ik gehouden van de buitenlandse duiken. Ook Nederland ben ik steeds meer gaan waarderen en ik heb er mijn laatste duik nog niet gemaakt. Er zijn verschillende leden van DTW waarmee ik leuke duikherinneringen heb en waar ik nog me hoop te gaan duiken. Want uitgedoken ben ik nog niet en het lijkt erop dat ik er weer erg veel zin en plezier aan beleef.
Zo denk ik nog graag terug aan het jaar dat we Lex vergezelden naar Zeeland en daar leuke en interessante duiken hebben gemaakt. Maar ook op de camping veel plezier hebben gehad: wij duiken en de kinderen spelen. Annemiek, nog hartelijk dank dat je ons de ruimte gaf om te duiken.  In al die jaren zijn er vele mededuikers geweest die op Robin pasten terwijl wij onderwater gingen. Dit is een mooi moment om iedereen hiervoor te bedanken.

Ook ik heb soms redelijke foto’s gemaakt en  zo had ik aardige plaatjes geschoten tijdens de 1e en enige Lady’s dive in Zeeland Oktober 2005.
In verschillende commissies heb ik me ingezet voor DTW, waarvan het langst en met veel plezier het AC. In het AC kon ik mijn ei goed kwijt en ik genoot van alle mensen die graag mee deden met de verschillende activiteiten die we organiseerden. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en het gezellige samen zijn tijdens deze activiteiten. Ook alle medeleden die met mij in het AC hebben gezeten wil ik bedanken voor het altijd fijne en gezellige samenwerken.

ida-groepsfoto2ida-groepsfotoOok heb ik nog een poosje de training van de jeugd geven, waar ik leuke herinneringen aan heb. Hierbij maak je ook contacten met jeugdleden en ziet hen groeien in alles wat zij doen. Daarvan is Maikel er bij mij uit gesprongen en hij is al een hele tijd enthousiast lid van DTW. Zelfs zijn moeder heeft hij enthousiast gemaakt, zij gaat al jaren mee met de DTW-weekenden. Maikel ,ik wil de buddylijn graag aan jou door geven.

Last Update: General update: 26-06-2020 19:09

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.