zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Maikel Nijman

Dit is alweer deel 5 van de buddylijn: Na Gert, Lex, Marrie en Ida wordt nu Maikel “aangekoppeld”.

maikel-STA60023Ida, bedankt voor de buddylijn, nu heb ik de kans om iets over DTW te vertellen. Bijvoorbeeld hoe ik bij de club gekomen ben. Dat komt dus eigenlijk door Loes, mijn gymjuf van de basisschool.

Ik heb van haar nu bijna vier jaar geleden een privéles gekregen om te kijken of ik snorkelen leuk vond. Dat vond ik erg leuk, in dat uurtje mocht ik ook even met perslucht onderwater. Dat was zelfs nog leuker!

Ondertussen ben ik al voor het 4e jaar lid van DTW en vind ik het nog steeds leuk. In het begin kreeg ik les van Ida. Daar kon ik wel mee lachen. Zij was altijd enthousiast; jammer dat ze nu geen les meer geeft.

M´n snorkelbrevet A en B en het bellenbrevet heb ik ondertussen gehaald, nu ben ik bezig voor snorkel C. Als dat lukt mag ik hopelijk verder voor het echte werk: het duiken. Af en toe hebben we al persluchttraining en dat is erg leuk. Het is weer een heel andere training dan die van Mark Verschure.

 

maikel-STA60130Ik ben meestal ook aanwezig bij de activiteiten die het AC organiseert, zoals afgelopen zomer, bij het duiken in de haven van Woerden. En natuurlijk niet te vergeten de jeugddagen. We zijn een keer naar Blijdorp geweest waar we achter de schermen mochten kijken, een andere keer naar het Tikibad in Wassenaar, in combinatie met Sea life in Scheveningen en minigolf en dan nog even uitwaaien aan het strand.
 
De laatste training van het seizoen is altijd in Vinkeveen, lekker buiten zwemmen in het koude water van de Vinkeveense plassen. Ook het Sintspel, de zeskamp en het Paasspel zijn altijd leuk om aan mee te doen. Het feestje voor de brevetuitreiking met BBQ is ook altijd gezellig, net als de spelletjesavond en zeker niet te vergeten het beruchte DTW weekend in Zeeland.

Of met het 25-jarige jubileum in Eersel: met zijn allen in dezelfde accommodatie, verdeeld in verschillende slaapzalen.  De organisatie was prima geregeld, zaterdag een tocht op skelter en een hindernisbaan. ‘s Avonds een talentenjacht met heel leuk stukjes zoals Maxima en Willem Alexander en hun drie meisjes Anorexia, Ammehoela en Amalia, ze hadden ook hun oma meegenomen.

maikel-STA60131Ik vind het dus gewoon leuk om lid te zijn van Duikteam Woerden, en leer ook nog snorkelen en duiken. Mijn moeder is nu lid van het AC, zij heeft de plaats van Ida ingenomen. Succes mam!

De buddylijn geef ik door aan Marc Treur.
Maikel Nijman

Last Update: General update: 26-06-2020 19:09

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.