zoeken

Ga naar onze facebookpagina!

Volg ons op twitter

follow-dtwTwitter

Onze plek aan de Cattenbroekerplas!

Op deze website pagina kunnen jullie vanaf heden alle ontwikkeleingen volgen van onze "eigen" duikstek aan de Cattenbroekerplas te Woerden.

Nieuwe ontwikkelingen (afwijkend van de laatste Volgboei!)

Na de laatste besprekingen met WSVW hebben we met hen een deal om het gedeelte van de plas te gaan beduiken!
WSVW moet dit echter nog wel laten goedkeuren door Gemeente Woerden.
Aansluitend aan het zwemwater/stranddeel naast de ruimte van WSVW zouden wij een duikgebied in kunnen richten.
Er wordt een soort inloopgedeelte gecreerd met een boeienlijn waar we te water kunnen, en het gehele duikgebied wordt
zoals op Reeuwijk en Vinkeveen ook gedaan is, middels boeien afgezet. Verder willen we met een duikvlag werken als er gedoken wordt,
dan weet iedereen aan de kant en op het water dat er duikers onder water liggen. Veiligheid in deze is erg belangrijk en de verdere regels voor ons,
maar ook voor WSVW zullen nog bekend gemaakt worden.
 

Plattegrond nieuwe situatie:

Onderstaande situatie zou na akkoord van de Gemeente onze voorlopige duikstek worden.

 

plattegrond-cattenbroekerplas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plattegrond duikstek

WP 20141017 004

 WP 20141017 003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Afbeeldingen van de duikstek

 

__________________________________________________________________________________________________________________ 

Oudere berichten:

 

mei 2015.....Bericht van de voorzitter:

In mijn vorige ‘Van de voorzitter’ vertelde in dat ik jullie zou informeren zodra er ontwikkelingen zijn rondom de Cattenbroekerplas. 
En ontwikkelingen zijn er! Het is definitief! We krijgen een eigen plek aan de Cattenbroekerplas!

Vooralsnog een tijdelijke plek voor het komend seizoen, maar het doel is om in 2015 een definitieve plek te verwerven.

Samen met Watersportvereniging Woerden en Aquaparx hebben we een plek toegewezen gekregen. Nadat Jim namens Duikteam Woerden ingesproken heeft op de Raadsvergadering, en Watersportvereniging Woerden zich ook heeft aangesloten, zijn de ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt. Het uiteindelijk resultaat van de overleggen de afgelopen maanden, is dat er vandaag een persconferentie is gegeven, waar de plannen voor 2014 zijn onthult.

In onderstaand plaatje geef ik een indruk waar wij als verenigingen en Aquaparx voor nu terechtkomen. Aquaparx-waterpretparken is de ondernemer, die de gemeente en Recreatie Midden Nederland bereid heeft gevonden om voor 2014 een waterpretpark in de vorm van een soort Whipe-out park neer te leggen in de plas. Dit waterpretpark komt links van ons te liggen.

Er is nog wel veel werk aan de winkel. Morgen is er een overleg met gemeente over de inrichting van het gebied en de vergunningsaanvraag. De verwachting is dat we voor de vergunningsaanvraag een korte procedure kunnen doorlopen met als doel om per 1 mei ‘ons’ gebied in te kunnen gaan richten.

Voor ons als Duikteam ligt er de schone taak om na te denken over de tijdelijke inrichting, zoals een container, bolderkar voor het vervoeren van onze spullen, een boeienlijn, tijdelijke drijvende steiger ed. Zijn er ideeën laat het mij dan svp weten. Mail naar Marcel.

Ik verwacht dat we met deze tijdelijke plek (en straks met de definitieve) een aanvulling bieden op wat we als vereniging al aan faciliteiten aanbieden. Laten we van de plek aan de Cattenbroekerplas onze plek maken en er veelvuldig gebruik van gaan maken voor zowel funduiken als trainingen en opleidingen.

Marcel

Last Update: General update: 13-01-2018 15:05

Vereniging Duikopleidingen Trainingen Foto en video Contact
Activiteitencommissie 1*,  2*,  3*
Schema jeugdtrainingen Foto's Nederland Sitemap
  specialisaties Schema volwassentrainingen Foto's buitenland  
      Video's  

Copyright © 2017 Duikteam Woerden. Deze website is gebouwd door Gert Eggink en ontworpen door Gert Eggink & Lex Reichenfeld.
Overname van teksten, afbeeldingen en foto's van deze website is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van DTW.